MarieJosé & Ron & Zidane datum bericht 15 juni 2023
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni 2023
 

Héérlijk huis, héérlijke plek! Wij hebben het zeer naar ons zin gehad, grote kans dat wij nog eens terugkomen! Nu nog één nachtje slapen in dat lekkere bed en morgenochtend de laatste twee eitjes van de koddige kippetjes opeten. Daaaaag!!!!

 

Marja & Gerard datum bericht 12 juni 2023
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch
 

Belofte maakt schuld 🙂 Terug van weggeweest en ook dit keer was het verblijf zeer aangenaam. Jullie huis is van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Wie weet komen we in de toekomst wel weer een keer terug! Hartstikke bedankt en zoals ze in Brabant zeggen: “Houdoe!”

 

Maaike & Wim datum bericht 25 juni 2023
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni 2023
 

Lieve Jan, Annemieke en Max,

Bedankt voor de leuke vakantietijd die wij in jullie prachtige natuurhuisje hebben mogen doorbrengen. Wij hebben erg genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Onze complimenten voor de gastvrijheid, bedankt voor de taart en de verse eitjes elke dag. Onze tip voor de volgende gasten: ga eens naar Geulle a/d Maas daar kom je een restaurantje tegen “Preuverie Auwt Gaol”. De inrichting, de serviCe en alle kleine details die je daar meEmaakt zijn zo leuk! En het eten is daar zo lekker. Het proberen waard.
Jan, Annemieke veel succes met de verbouwing komende tijd. Wij hopen jullie ook een keer in Goedereede te zien, weet dat jullie welkom zijn.
Lieve groet van Wim, Maaike en een pootje van Kees

 

Bertine & Bo datum bericht 28 juni 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni
 

Op zaterdag 19 juni jl. werden we hartelijk ontvangen door Jan en Max. De Limburgse vlaai stond al klaar en ook de scharrelende kippen begroetten ons uitbundig. Dit beloofde een goede vakantie te worden. En we hebben genoten!

De Auw Fotsch is een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen maar ook op een regenachtige dag is er volop te doen. Het bezoek aan de Gemeentegrot in Valkenburg was zeer de moeite waard.

En als we na een fietstocht op het terras neerstreken om bij te komen, werden we getrakteerd op een concertje van enkele lijsters. De scharrelende kippen zorgden voor een achtergrondkoortje. Alle moeheid gleed meteen weg.

Helaas gaat ook deze week weer voorbij maar we gaan met mooie herinneringen aan De Auw Fotsch weer terug naar Utrecht.
Annemieke, Jan, Max en de scharrelende ‘meiden’, hartelijk dank voor de gastvrijheid!!!
Bo en Bertine

 

Marijke & Ruud datum bericht 11 juni 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni
 

Gelegen aan de rand van het dorp, direct aan de landerijen in een heuvelachtig landschap. Het wandelpad loopt langs het huis, dus je wandelt direct de prachtige natuur in.

Een zeer comfortabel huisje dat van alle gemakken voorzien is.

 

Gert-Jan & Bregje datum bericht 6 februari 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Februari
 

Hoi Annemiek & Jan,
Wij hebben genoten van ons verblijf in De Auw Fotsch! Het huisje is heerlijk ruim en héél schoon. Ook de ontbijtmand was erg goed gevuld. Een top plek als je lekker wilt wandelen en tot rust wilt komen. Wij willen deze plek zeker aanraden bij familie en vrienden!
Veel dank!!

 

Marjan & Rita datum bericht 15 november 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch November 2020
 

Beste Annemiek en Jan,
Terwijl de hitterecords om ons heen sneuvelden, genoten wij de eerste twee weken van november in dit heerlijke huis mét ligbad, het prachtige weer, de mooie herfstkleuren, de afwisselende omgeving die we op de fiets hebben verkend, het buiten ontbijten en de lekkere vlaaien. Dank voor deze heerlijke vakantie!

 

Pauline, Kevin en de hondjes Bentley en Loki datum bericht 13 juni 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni 2020
 

Hoi Jan & Annemieke,
We hebben erg genoten van ons verblijf in dit prachtige appartement/vakantiehuis! De hondjes hebben er ook erg van genoten! Bedankt voor de vriendelijke gastvrijheid en we komen graag in de toekomst nog eens terug!

 

Annemarie en Jaque datum bericht 8 mei 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Mei 2020
 

Na weken thuis gezeten te hebben, kwamen we bij Jan en Annemieke voor een lang weekend in De Fotsch. In deze Corona tijd was dat even heerlijk! Weg uit Brabant en even er tussenuit. Ronduit top en mede door de gastvrije ontvangst met 1,5 meter afstand was het even heerlijk om in deze Coronatijd in een zo prachtige voorjaarsnatuur te kunnen wandelen, fietsen en genieten!
Jan & Annemieke, dank jullie wel dat we even mochten ‘proeven’. We komen zeker terug (y)

 

André, Jeanine Smit en hondjes Nikki en Gaia datum bericht 15 maart 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Maart 2020
 

Wat een heerlijk huisje in een prachtige omgeving! Lekker gewandeld met onze twee hondjes en onszelf “uitgelaten” in Maastricht; wat een geweldige stad! Dankzij jullie tip lekker gegeten in Oud-Elsloo, heel gezellig!

Tot ziens 🙂