Gastenboek

Bertine & Bo datum bericht 28 juni 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni
 

Op zaterdag 19 juni jl. werden we hartelijk ontvangen door Jan en Max. De Limburgse vlaai stond al klaar en ook de scharrelende kippen begroetten ons uitbundig. Dit beloofde een goede vakantie te worden. En we hebben genoten!

De Auw Fotsch is een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen maar ook op een regenachtige dag is er volop te doen. Het bezoek aan de Gemeentegrot in Valkenburg was zeer de moeite waard.

En als we na een fietstocht op het terras neerstreken om bij te komen, werden we getrakteerd op een concertje van enkele lijsters. De scharrelende kippen zorgden voor een achtergrondkoortje. Alle moeheid gleed meteen weg.

Helaas gaat ook deze week weer voorbij maar we gaan met mooie herinneringen aan De Auw Fotsch weer terug naar Utrecht.
Annemieke, Jan, Max en de scharrelende ‘meiden’, hartelijk dank voor de gastvrijheid!!!
Bo en Bertine

 

Marijke & Ruud datum bericht 11 juni 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni
 

Gelegen aan de rand van het dorp, direct aan de landerijen in een heuvelachtig landschap. Het wandelpad loopt langs het huis, dus je wandelt direct de prachtige natuur in.

Een zeer comfortabel huisje dat van alle gemakken voorzien is.

 

Gert-Jan & Bregje datum bericht 6 februari 2021
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Februari
 

Hoi Annemiek & Jan,
Wij hebben genoten van ons verblijf in De Auw Fotsch! Het huisje is heerlijk ruim en héél schoon. Ook de ontbijtmand was erg goed gevuld. Een top plek als je lekker wilt wandelen en tot rust wilt komen. Wij willen deze plek zeker aanraden bij familie en vrienden!
Veel dank!!

 

Marjan & Rita datum bericht 15 november 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch November 2020
 

Beste Annemiek en Jan,
Terwijl de hitterecords om ons heen sneuvelden, genoten wij de eerste twee weken van november in dit heerlijke huis mét ligbad, het prachtige weer, de mooie herfstkleuren, de afwisselende omgeving die we op de fiets hebben verkend, het buiten ontbijten en de lekkere vlaaien. Dank voor deze heerlijke vakantie!

 

Pauline, Kevin en de hondjes Bentley en Loki datum bericht 13 juni 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Juni 2020
 

Hoi Jan & Annemieke,
We hebben erg genoten van ons verblijf in dit prachtige appartement/vakantiehuis! De hondjes hebben er ook erg van genoten! Bedankt voor de vriendelijke gastvrijheid en we komen graag in de toekomst nog eens terug!

 

Annemarie en Jaque datum bericht 8 mei 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Mei 2020
 

Na weken thuis gezeten te hebben, kwamen we bij Jan en Annemieke voor een lang weekend in De Fotsch. In deze Corona tijd was dat even heerlijk! Weg uit Brabant en even er tussenuit. Ronduit top en mede door de gastvrije ontvangst met 1,5 meter afstand was het even heerlijk om in deze Coronatijd in een zo prachtige voorjaarsnatuur te kunnen wandelen, fietsen en genieten!
Jan & Annemieke, dank jullie wel dat we even mochten ‘proeven’. We komen zeker terug (y)

 

André, Jeanine Smit en hondjes Nikki en Gaia datum bericht 15 maart 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Maart 2020
 

Wat een heerlijk huisje in een prachtige omgeving! Lekker gewandeld met onze twee hondjes en onszelf “uitgelaten” in Maastricht; wat een geweldige stad! Dankzij jullie tip lekker gegeten in Oud-Elsloo, heel gezellig!

Tot ziens 🙂

 

Wil, Laurensa en hond Meggy datum bericht 27 januari 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Januari 2020
 

Dank voor het zeer gastvrije welkom met koffie en Limburgse vlaai! Wij voelden ons welkom vanaf het eerste contact. Een lang weekend hebben we genoten van jullie gezellige huisje en van het mooie Limburg. Heerlijk gewandeld; de eerste dag helaas de hele dag erg mistig, maar de dag erna een zonnetje en een blauwe lucht. Genoten van de prachtige vergezichten!

Ook onze hond Meggy heeft het hier prima naar de zin gehad. Vooral het uitzicht op de kippen vond ze erg interessant …
Hartelijke groet en wie weet tot ziens!

 

Ageeth en Sjaak datum bericht 17 januari 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Januari 2020
 

Beste Annemieke en Jan,
Een mooie, sfeervolle accommodatie en lekker ruim! Een super uitzicht vanuit het huisje op de landerijen én de gezellige, rondscharrelende kippen in de tuin.

Even wennen aan de hoogte van het bed, maar heerlijk geslapen. Af en toe een vliegtuigje over, viel reuze mee met een vliegveld in de buurt. Wij wonen in de buurt van Schiphol en dan is Maastricht Aachen Airport maar een rustig vliegveld! Een verblijf in De Auw Fotsch is echt een aanrader!!!! Een comfortabel huisje met top gastvrijheid.

 

HarmJan en Ineke datum bericht 3 januari 2020
Te gast bij Gasterie de Auw Fotsch Januari 2020
 

Beste Annemieke en Jan,
Het was fijn om de jaarwisseling in jullie fijne huisje door te brengen. We genoten van het heerlijke Limburgse kaasje, de -door jou Annemieke- gebakken oliebollen en wafels!!!!

We hebben heerlijk gewandeld en genoten van de prachtige omgeving direct rondom het huisje. Oud Elsloo was voor ons een grote verrassing, zo’n mooi middeleeuws dorpje 🙂

Veel dank!

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Waar kun je ons vinden

Gasterie De Auw Fotsch
Kapelstraat 8
6191 RG, Geverik (Beek)

Onze Privacy Policy

Algemene Voorwaarden verhuur

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Nieuwsbrief

opgeven nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.